aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟι… Ασιάτες μαφιόζοι σταμάτησαν να στοιχηματίζουν!

Οι… Ασιάτες μαφιόζοι σταμάτησαν να στοιχηματίζουν!

Θαύμα! Θαύμα! Και πάλι θαύμα! Εδώ και τρεις αγωνιστικές οι μαφιόζοι των μπούκικων της Κίνας και των καταγωγίων της Μαλαισίας και της… λοιπής Ασίας σταμάτησαν να στοιχηματίζουν υπερβολικά και παράξενα στους αγώνες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Ούτε ένα φάκελος δεν ήρθε από την ΟΥΕΦΑ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα! Ακόμη και τα στελέχη της Sportradar που είναι συμβεβλημένη με την ΟΥΕΦΑ για την καταπολέμηση της απάτης μέσω ποδοσφαιρικών στοιχημάτων δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο τζίρος των κυπριακών αγώνων είναι φυσιολογικός, σε χαμηλά επίπεδα, και δεν ξεπερνά σε όγκο αγγλικούς αγώνες Α’ Κατηγορίας. Διότι γίνονταν κι αυτά στο πρόσφατο παρελθόν… Λέτε να έπαιξαν ρόλο οι αυστηρές ποινές της ΚΟΠ για τους φακέλους; Φιλεύσπλαχνοι για τις κυπριακές ομάδες αποδεικνύονται, τελικά, οι Ασιάτες τζογαδόροι.

Διότι, όπως είναι γνωστό, κανένας Κύπριος δεν στοιχημάτιζε για κυπριακούς αγώνες… Όλα τα υπερβολικά και παράξενα στοιχήματα ήταν ξένος δάκτυλος. Πάντως, Ασιάτης… μαφιόζος επικοινώνησε με τη στήλη και ήθελε να μάθει σε ποιους αγώνες της 14ης αγωνιστικής θα σημειωθούν περισσότερα από πέντε τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ