aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα:

(α) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στην Ανατολική και Βόρεια κερκίδα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στο 13ο λεπτό του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης:

(α) για ρίψη αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για προσωρινή διακοπή του αγώνα από οπαδούς της ομάδας για δυο λεπτά στο 80ο λεπτό του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ)  λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης λόγω παράλειψης πληρωμής ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί σας στο στάδιο ΓΣΠ κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/12.12.2016 κατά παράβαση των παραγράφων 62 μέχρι και 66 του Κεφαλαίου 7 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-2017.
Απόφαση: Πρόστιμό και οδηγίες για πληρωμή των ζημιών εντός των επόμενων 15 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ