aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟι αντίπαλοι ΑΕΚ και Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Οι αντίπαλοι ΑΕΚ και Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γάνδης στον γ΄ προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ριέκα – Αμπερτίν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κύπρο στις 22 Αυγούστου και ο επαναληπτικός εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Ο Απόλλωνα κληρώθηκε με το νικητή του ζευγαριού Χάουγκεσουντ – Αϊντχόφεν. Δυσκολότερη κλήρωση για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία για να βρεθεί στον «προθάλαμο» των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να αποκλείσει πρώτα την Αούστρια Βιέννης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ μία βδομάδα αργότερα.

O AΠΟΕΛ εφόσον αποκλειστεί από την Καραμπάχ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σουτιέσκα – Λίνφιλντ. Πολύ καλή κλήρωση για τους πρωταθλητές Κύπρου, οι οποίοι φυσικά θα επιδιώξουν να προκριθούν επί της Καραμπάχ. Ενωρίτερα έγινε η κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε να παίξει με το νικητή του ζευγαριού Άγιαξ – ΠΑΟΚ.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy σας μεταφέρει ζωντανά την κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ για τους πιθανούς αντιπάλους των κυπριακών ομάδων.

_____________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ