aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι 8 λόγοι που ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη

Οι 8 λόγοι που ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Κουτσοκούμνη

O Oλυμπιακός αισθάνεται αδικημένος από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ, στην οποία έχει τοποθετηθεί ως τοποτηρητής από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και έστειλε στην FIFA και στην UEFA καταγγελία. Σε αυτή αναφέρονται οι ενέργειες του Κύπριου που έχουν ενοχλήσει τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Την τοποθέτηση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ με την ΠΔΕ να ψηφίζει σχετικό κανονισμό προκειμένου αμφότεροι να πάρουν τα ηνία της διαιτησίας.

2. Οι αλλαγές που έγιναν στους πίνακες διαιτησίας με συνέπεια να επιστρέψουν σε αυτούς… κομμένοι διαιτητές.

3. Σημαντικός λόγος είναι σύμφωνα πάντα με τον Ολυμπιακό και οι τιμωρίες των διαιτητών με τους Πειραιώτες να τονίζουν πως γίνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά και πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν στοχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

4. Ακόμα ένας λόγος έχει να κάνει με την διαιτησία και συγκεκριμένα με τον υποβιβασμό διαιτητών, αλλά και βοηθών που είχαν μακρόχρονη παρουσία στους πίνακες.

5. Οι Πειραιώτες ρωτούν τις δύο Ομοσπονδίες το ποιος πληρώνει τις αμοιβές των μελών της ΠΔΕ και των ειδικών συμβούλων.

6. Επίσης ζητούν να μάθουν αν η FIFA έχει στείλει μέχρι σήμερα χρήματα προκειμένου να πληρωθούν όσοι έχουν διοριστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να φέρουν την εξομάλυνση στο ποδόσφαιρό μας.

7. Στον Ολυμπιακό ρωτούν τη FIFA αν γνωρίζει από που προέρχονται όλοι όσοι έχουν διοριστεί.

8. Τέλος οι Πειραιώτες στέκονται και ρωτούν στο ποιος δίνει τα χρήματα για να πληρωθεί το τριετές συμβόλαιο των Κουκουλάκη και Τριτσώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ