aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Βέσκο επέλεξε την κορυφαία… κυπριακή ενδεκάδα με συμπαίκτες του

Ο Βέσκο επέλεξε την κορυφαία… κυπριακή ενδεκάδα με συμπαίκτες του

Έφαγε τα κυπριακά γήπεδα με το κουτάλι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς τόσο της Ανόρθωσης όσο και της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Βέσκο Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος ευτύχησε να πανηγυρίσει και με τις δύο ομάδες επιτυχίες και τρόπαια.

Στην «Κυρία» έμεινε για τρεις σεζόν κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ενώ στους «πράσινους» όπου έκλεισε και την καριέρα του, σε έξι σεζόν πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα. Στον ΑΠΟΕΛ που τον έφερε στην Κύπρο δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ελέω και της άσχημης πορείας της ομάδας, ενώ καλές εμφανίσεις είχε σε ΕΝΠ και Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τους«γαλαζοκίτρινους».

Ο παλαίμαχος Κυπριοποιημένος Σέρβος, ήταν φιλοξενούμενος στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και του ζητήθηκε να φτιάξει την κορυφαία ενδεκάδα με πρώην συμπαίκτες του. Πριν την αναφέρει, είπε τα ακόλουθα: «Από εχτές που μιλήσαμε και με ενημέρωσες ότι θα βγω στην εκπομπή προσπάθησα να προετοιμαστώ. Νομίζω έκανα 30 ενδεκάδες μέχρι να βρω μια (γέλια). Δυσκολεύτηκα πολύ γιατί έπαιξα μαζί με πολλούς παικταράδες. Αποφάσισα ωστόσο να πω μια κυπριακή ενδεκάδα. Να με συγχωρέσουν οι ξένοι συμπαίκτες και φίλοι μου. Μπορούσα να κάνω και μια ενδεκάδα με ξένους παίκτες, όμως ένιωσα πως ήταν πιο σωστό να κάνω μια… κυπριακή».

Διαβάστε επίσης: Βέσκο: «Μάγκας ο Κίκης Κωνσταντίνου, σε 30’’ διαφωνήσαμε και πήγα Ομόνοια»

Ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς επιλέγοντας σχηματισμό 4-2-3-1 και προπονητή τον αείμνηστο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ανόρθωση, διάλεξε τους ακόλουθους παίκτες:

Νίκος Παναγιώτου (τερματοφύλακας),

Γιώργος Θεοδότου (δεξιός μπακ)

Δημήτρης Ιωάννου (κεντρικός αμυντικός)

Άκης Ιωακείμ (κεντρικός αμυντικός)

Νικόλας Γεωργίου ή Χάρης Χαραλάμπους (αριστερός μπακ)

Γιάννος Οκκάς (δεξιός εξτρέμ)

Γιώτης Εγκωμίτης (χαφ)

Κώστας Καϊάφας ή Βάσος Μελαναρκίτης (χαφ)

Στάθης Αλωνεύτης (αριστερός εξτρέμ)

Κώστας Μαλέκκος (10άρι)

Μιχάλης Κωνσταντίνου (επιθετικός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ