aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Τρουγιόλς… σήκωσε την ΑΕΚ στη 2η θέση (pics & vid)

Ο Τρουγιόλς… σήκωσε την ΑΕΚ στη 2η θέση (pics & vid)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Τρουγιόλς ψέκασε, σκούπισε και το… τέλειωσε! Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς πλέον βρίσκεται στο +1 από τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς αφού σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ για τον Απόλλωνα μείωσε ο Σκέμπρι στο 88’. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς επηρεασμένοι από τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα, και έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα, ιδιαίτερη ήταν η σημερινή μέρα για τον Μπρούνο Βάλε, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στο Κολόσσι. Πριν την έναρξη του αγώνα, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Κίρζη, και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του φανερά συγκινημένος.

Το ματς…

Άσχημος ήταν ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, γι’ αυτό και πολύ λίγες ήταν οι φάσεις που καταγράφηκαν. Η ΑΕΚ ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική αφού σε δύο φάσεις κατάφερε να σκοράρει ισάριθμα γκολ.

Στο 19’ ο Τρουγιόλς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρνακας όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 45’ μετά από όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα γκολ των κιτρινοπράσινων. Ο Απόλλωνας παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, ενώ η μοναδική καλή στιγμή που σημείωσε ήταν στο 22’ όταν η κεφαλιά του Μάρκοβιτς κατέληξε στα χέρια του Τόνιο.

Καθόλου καλό το θέαμα και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΚ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα. Ο Σκέμπρι στο 88 με δυνατό συρτό σουτ από πλάγια θέση μείωσε για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Παπαμιχαήλ, Σατσέτι (87′ Μήτας), Μάρκοβιτς, Μπρου (66′ Σπόλιαριτς), Περέιρα, Παπουλής, Ψύχας (46′ Σκέμπρι).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Σίλβα (77′ Λαρένα), Ιωάννου (84′ Αναστασίου), Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς (75′ Γκαρσία), Κάσες, Σάστρε, Τζέφρεν, Γιάννου, Τολμές.

Σκόρερ: 88′ Σκέμπρι / 18′, 45′ Τρουγιόλς

Κίτρινες: Παπουλής, Σπόλιαριτς, Γιούστε / Σάστρε, Τζέφρεν, Κάσες

Αποβολές: 

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου

Β’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου

4ος: Κώστας Ψευδιώτης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου

________________________________________________________________________________________________


________________________________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ