aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Τρουγιόλς επανέφερε το χαμόγελο στην ΑΕΚ! (pics & video)

Ο Τρουγιόλς επανέφερε το χαμόγελο στην ΑΕΚ! (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Επιτέλους νίκη» λένε στην ΑΕΚ και χαμογελούν! Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε 1-0 της Πάφου στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην «Αρένα». Μετά την αποχώρηση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και μετά από τρεις ήττες, οι κιτρινοπράσινοι με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο πήραν το τρίποντο.

Από την άλλη, η παφιακή ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, ωστόσο φάνηκε πως χρειάζεται χρόνο με τον Τοσάν στο τιμόνι της ομάδας ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Οι «γαλάζιοι» παρέμειναν στους 12 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έφτασε στους 18.

Στα αξιοσημείωτα ο Ουαλός προπονητής της Πάφου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Βαλεριάνο που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών (3), και τον Ρούντκο που αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το ματς…

Μέτριος ο ρυθμός του πρώτο μέρους, με την Πάφο να παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ΑΕΚ είχε και αυτή τα δικά της καλά διαστήματα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο πολύ καλά σουτ του Μπεσάρα, τα οποία όμως «εξουδετέρωσε» ο Τόνιο. Η ομάδα της Λάρνακας άνοιξε το σκορ στο 29’ μετά από στημένη φάση, όταν ο Χέφελ εκτέλεσε το φάουλ, ο Τολμές έπιασε την πισινή κεφαλιά και ο Τρουγιόλς με κοντινό πλασέ εντελώς ανενόχλητος, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Η Πάφος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως έφτανε στην… πηγή (περιοχή) και δεν έπινε νερό (δεν σκόραρε).

Πιο μυαλωμένη μπήκε στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, καθώς έκλεισε τους χώρους και κρατούσε τη μπάλα, ωστόσο δεν σημειώθηκαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες, παρά μόνο προϋποθέσεις. Το σουτ του Φιόλιτς στο 73’ πέρασε μόλις έξω και αυτή ήταν η πιο ξεκάθαρη φάση για τους κιτρινοπράσινους. Τα δεδομένα για την  Πάφο έγιναν ακόμη πιο δύσκολα καθώς στο 79’ ο Ρούντκο δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από φάουλ στον Γιάννου. Από τις επαναληπτικές προβολές φαίνεται πως δεν υπάρχει επαφή, ωστόσο λόγω του ότι βγήκε επικίνδυνα ο κίπερ της Πάφου, θα μπορούσε ο ρέφερι, Κυριάκος Χριστοδούλου, να δείξει κίτρινη κάρτα. Στο 89’ ο Άλεξ Κωνσταντίνου πλησίασε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Τόνιο απέκρουσε το κοντινό πλασέ του 27χρονου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (Ηλίας Χαραλάμπους): Τόνιο, Ιωάννου, Μόισοφ, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Κάσες, Χέφελ, Φιόλιτς (76′ Ρουίθ), Τέτε (90’+4 Κίβενι), Γιάννου, Τολμές (88′ Γκαρσία).

Πάφος (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Αραγιούρι, Πανός, Αντωνίου, Πάντσεον, Βαλεριάνος, Μπεσάρα (81′ Πέτρου), Γκοντάρντ (57′ Α. Κωνσταντίνου), Βα, Νέμετς.

Σκόρερ: 29′ Τρουγιόλς

Κίτρινες: Γκονθάλεθ, Ρουίθ / Βαλεριάνος, Αντωνίου, Αραγιούρι

Αποβολές: Ρούντκο (απευθείας)

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

4ος: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ