aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Τρισκόφσκι… σίγησε, η ΑΕΚ «υποφέρει»

Ο Τρισκόφσκι… σίγησε, η ΑΕΚ «υποφέρει»

Ξεκίνημα «φωτιά» πραγματοποίησε ο Ιβάν Τρισκόφσκι στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κουβαλώντας στην πλάτη του την ΑΕΚ. Σκοράροντας σε επτά διαδοχικά ματς, οκτώ συνολικά γκολ, ο Σκοπιανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του εντυπωσιακού ξεκινήματος της ομάδας της Λάρνακας.

Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός στις επτά πρώτες αγωνιστικές για τους Λαρνακείς. «Σίγησε» όμως το… κανόνι, από τις 25 Οκτωβρίου και έπειτα, όταν πέτυχε το τελευταίο γκολ του, επί της Ανόρθωσης. Έκτοτε, η ΑΕΚ έμεινε δις «άσφαιρη» κόντρα σε Άρη και ΑΠΟΕΛ, ενώ μέτρησε και ισάριθμες ήττες (Άρη, Πάφο FC). Η σύγκριση της συγκομιδής βαθμών ανάμεσα στις δύο επτάδες αγώνων, αποδεικνύει περίτρανα τη σημαντικότητα των γκολ του «ηγέτη» των κιτρινοπράσινων.

17 βαθμούς είχαν καταφέρει να προσθέσουν στο «σακούλι» τους, στις επτά πρώτες αγωνιστικές και κατά την περίοδο που ο «Τρίσκο»… πυροβολούσε ακατάπαυστα. Έξι λιγότερους βαθμούς (11β.) είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ στις επόμενες επτά αγωνιστικές, κατά την περίοδο «ξηρασίας» του Σκοπιανού.

Ο Τρισκόφσκι αποτελεί «βαρόμετρο» για την ομάδα της Λάρνακας και μοιραία οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα επηρεάζουν. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, ότι ο αρχηγός είναι ο υπαίτιος της «φτωχότερης» βαθμολογικής συγκομιδής των τελευταίων αγώνων. Αντίθετα, οι κιτρινοπράσινοι και ο Νταβίδ Καταλά θα πρέπει να μάθουν να μην εξαρτώνται αποκλειστικά από τα γκολ του Σκοπιανού…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ