aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο Τρισκόφσκι δεν απέδειξε ποιος είναι, στην Κύπρο είναι βασιλιάς»

«Ο Τρισκόφσκι δεν απέδειξε ποιος είναι, στην Κύπρο είναι βασιλιάς»

Ιδιαίτερη αναφορά στον Ιβάν Τρισκόφσκι κάνει η πολωνική ιστοσελίδα polsatsport.pl. Σε δημοσίευμα της σχολιάζει πως την παρουσία του Σκοπιανού στη Λέγκια, στην οποία δεν απέδειξε ποιος είναι, ενώ τονίζει το γεγονός πως από τότε που έφυγε από την Πολωνία έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ και είναι… βασιλιάς στη χώρας μας.

Το δημοσίευμα:

Δεν απέδειξε ποιος είναι στη Λέγκια, στην Κύπρο είναι βασιλίας. Από τότε που έφυγε από την Πολωνία ο Ιβαν Τρισκόφσκι έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ.

Όταν ο Τρισκόφσκι εντάχθηκε στο δυναμικό της Λέγκια Βαρσοβίας τον Αύγουστο του 2015, υπήρχαν αρκετές προσδοκίες από αυτόν. Η αλήθεια είναι πως ο Σκοπιανός είχε μια μέτρια περίοδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά η αξία του αναγνωρίστηκε πλήρως παίζοντας σε Βέλγιο και Κύπρο. Η σχεδόν έξι μηνών διαμονή του στη Λέγκια απογοήτευσε και τις δύο πλευρές. Σκόραρε μόνο ένα γκολ στην Πολωνία και γρήγορα επέστρεψε εκεί που ένιωθε καλύτερα. Επέστρεψε στην ηλιόλουστη Κύπρο και από τότε έχει σκοράρει 100 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Ο Τρισκόφσκι είναι κοσμογυρισμένος. Πέραν της χώρας του, που έχει παίξει σε δύο ομάδες (Βαρντάρ και Ραποτνίτσκι), έπαιξε σε πέντε ακόμα χώρες, Σερβία, Βέλγιο, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα και Πολωνία. Ο Σκοπιανός νιώθει πολύ καλύτερα στο «νησί της Αφροδίτης», εκεί που παίζει για πάνω από οκτώ χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ