aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Τόμας Κρίστιανσεν και τα μυστήρια

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και τα μυστήρια

Όπως τεκμηριώνουν οι αριθμοί των τελευταίων δύο αγωνιστικών περιόδων, ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ. Δικαιολογημένα λοιπόν, το γεγονός ότι η διοίκηση δεν ανακοίνωσε ακόμη την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δανό τεχνικό, προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Από την άλλη, όμως, τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ο Τσάβι Ρόκα έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά να χειρίζονται καταστάσεις και να παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή.

Το συμβόλαιο του Κρίστιανσεν ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου και είναι άγνωστο για την ώρα αν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας. Πρόσφατα, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής των κιτρινοπρασίνων είπε με μπόλικη δόση χιούμορ ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Προς τα έξω δεν διαρρέει το παραμικρό από πλευράς ΑΕΚ, για το αν έχει γίνει επαφή ή αν υπάρχει πρόθεση για να γίνει, ώστε να συνεχίσει το έργο του ο Δανός κόουτς. Ούτε φυσικά ποιες είναι οι προθέσεις του ιδίου. Αυτά, όπως είναι λογικό, προκαλούν ερωτηματικά στον κόσμο. Από τη στιγμή που βλέπει ότι υπάρχει χημεία ανάμεσα σε Ρόκα και Κρίστιανσεν και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά, είναι λογικό να επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας του επιτυχημένου διδύμου.

Θυμίζουμε ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι και το Μάιο του 2017. Όσο για την απάντηση για το «τι θα γίνει με τον Κρίστιανσεν;» δεν θα αργήσει να δοθεί. Το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του και το θέμα προπονητή στην ομάδα της Λάρνακας αναμένεται να κλείσει την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ