aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «τιμωρός» Χουράδο δε συγχωρεί τα λάθη!

Ο «τιμωρός» Χουράδο δε συγχωρεί τα λάθη!

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγυρίζει η ΑΕΛ και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η ομάδα της Λεμεσού έφυγε αλώβητη από την Αρένα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Χουράδο ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τόνιο (δείτε ΕΔΩ) και σκόραρε στο 50ό λεπτό του αγώνα, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στους γαλαζοκίτρινουςι της Λεμεσού και ταυτόχρονα υποχρεώνοντας τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, δεν ήταν η αναμενόμενη για ένα ντέρμπι. Λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο, ακόμη λιγότερες στο δεύτερο 45λεπτο. Από τη στιγμή που η ΑΕΛ σκόραρε, δεν σημειώθηκαν καλές στιγμές στο ματς, με εξαίρεση μια στις καθυστερήσεις από πλευράς ΑΕΚ. Για περίπου 40 λεπτά έγινε παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες και πολλές διακοπές.

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Γκονθάλεθ στο 83ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ που προηγήθηκε από τον Φλοριάν στον Τεξέιρα. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν ο αμυντικός της γηπεδούχου ομάδας στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

ΑΕΚ (Άντονι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Ιωάννου, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Λαρένα (80′ Τομάς), Χέφελ, Φλοριάν, Γιάννου (70′ Ασούμπρε), Τέτε (55′ Ακοράν), Τρισκόφσκι.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκες): Πρόσεκ, Γουίλερ, Ν. Τεξέιρα, Α.Τεξέιρα, Λαφράνς, Αβραάμ (72′ Μπενίτεθ), Γκαθτανιάγα, Νταβόρ, Ντα Σίλβα (90′ Ζούνιορ), Τόρες, Χουράδο (79′ Μακρής)

Σκόρερ: 50′ Χουράδο

Κίτρινες: Τέτε, Ιωάννου, Σίλβα / Αβραάμ, Καστανιάγα, Ζτραφκόφσκι, Γουίλερ, Μπενίτεθ

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Νίκος Καλησπέρα

4ος: Γιάννης Αναστασίου

Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ