aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ σκόρερ-σερβιτόρος της ΑΕΚ, οι… ζωγραφιές και ο συγχυσμένος ρεφ

Ο σκόρερ-σερβιτόρος της ΑΕΚ, οι… ζωγραφιές και ο συγχυσμένος ρεφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πέτυχε το γκολ με το οποίο «ξύπνησε» την ΑΕΚ και την ώθησε στην ανατροπή, ενώ έδωσε και την πάσα στον Αλβέρτο Τέτε για το 2-1. Ο Ακοράν Μπαρέρα έκανε τη διαφορά εκεί που η ΑΕΚ τον ήθελε πραγματικά. Συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία ανατροπή και νίκη της ομάδας του. 

Εκεί που η ΑΕΚ φαινόταν χαμένη στον αγωνιστικό χώρο, ήρθε το γκολ του Ακοράν στο 79ο λεπτό να δώσει αυτοπεποίθηση και να αφυπνίσει στους παίκτες της. Με τη βολίδα του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ράφαελ Ρόμο και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση για την ανατροπή.

Ένα σοβαρό λάθος έκανε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Νικολάου το οποίο όμως δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Στο 34’ αντί να δώσει κίτρινη κάρτα στον Ντανιέλ Μοϊσόφ για φάουλ, την έδωσε στον Άντερ Μουρίγιο. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Ακοράν στο 66’, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν σωστός στις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ