aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Σελάγια που θέλει να φύγει και το ενδεχόμενο πρότασης από Κύπρο

Ο Σελάγια που θέλει να φύγει και το ενδεχόμενο πρότασης από Κύπρο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Εμίλιο Σελάγια ψάχνει τρόπο να φύγει από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας στην οποία μετεγγράφηκε -υπενθυμίζουμε- τον περασμένο Ιανουάριο έναντι καταβολής βαρβάτης αμοιβής στον Απόλλωνα και πλουσιοπάροχου συμβολαίου στον Αργεντινό φορ.

Σελάγια, Νταμάκ αλλά και η πλευρά του Σελάγια, είναι σε μεταξύ τους συζητήσεις για να βρεθεί κοινή συνισταμένη ώστε ο ποδοσφαιριστής να αποδεσμευτεί και φύγει από τη Σαουδική Αραβία. Η επιθυμία του έμπειρου τέως επιθετικού του Απόλλωνα, αφορά στο γεγονός πως το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού και η αβεβαιότητα είναι περισσότερη από κάθε άλλη φορά.

Πρώτιστο μέλημα για τον Σελάγια, είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε χώρα στην οποία θα αισθάνεται ασφάλεια τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Νοουμένου ότι θα προκύψει και ενδιαφέρον από ομάδα η οποία να εδρεύει σε μία τέτοια χώρα και να προσφέρει και ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο σε απολαβές και διάρκεια.

Πάμε τώρα στο τι προτίθεται να κάνει ο ποδοσφαιριστής εάν βρεθεί ομάδα από την Κύπρο που θα προσεγγίσει τις προθέσεις του. Σε θέμα ασφάλειας, το νησί μας είναι ό,τι πρέπει για τον Σελάγια… Ξεκάθαρο αυτό. Θα βρεθεί, όμως, κάποια ομάδα που να ικανοποιεί τα οικονομικά του «θέλω»; Πάντως, ο Σελάγια θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Κύπρου. Εάν όμως δεν τα καταφέρει και παράλληλα προκύψει ενδιαφέρον από την Κύπρο, ασφαλώς και θα το αξιολογήσει. Δεν κλείνει εντελώς δηλαδή την πόρτα που οδηγεί στην επιστροφή του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ