aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ πρωταγωνιστής, η καθοριστική φάση και τα σφυρίγματα του Τράττου

Ο πρωταγωνιστής, η καθοριστική φάση και τα σφυρίγματα του Τράττου

Ο Τόνιο ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος το πρόσωπο του αγώνα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, με τις δύο αποκρούσεις που πραγματοποίησε στη διαδικασία των πέναλτι, ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά χάρισε το τρόπαιο στην ΑΕΚ. Πέρα όμως από τις αποκρούσεις του στα πέναλτι ήταν σταθερός και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

Για πιο καθοριστική φάση επιλέξαμε αυτήν στο 85ο λεπτό. Ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να τέλειωνε από την κανονική του διάρκεια σε εκείνο το χρονικό σημείο αν ο Ασούμπρε είχε τη στοιχειώδη ευστοχία για να τελειώσει την πάσα πάρε-βάλε από συμπαίκτη του, αντ’ αυτού όμως το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Σε ό,τι αφορά στην διαιτησία του Λεόντιο Τράττου, ήταν αρκετά καλή, καθώς ο Κύπριος ρεφ απέφυγε το μεγάλο λάθος. Ίσως θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο αυστηρός στον πειθαρχικό έλεγχο και για τις δύο ομάδες, πρόθεσή του ωστόσο ήταν να αφήσει το ματς να παιχθεί. Στη φάση του γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ, ο σκόρερ καλύπτεται, και σωστά δεν δόθηκε οφσάιντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ