aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ προπονητής, το μεγάλο στοίχημα του Ρόκα

Ο προπονητής, το μεγάλο στοίχημα του Ρόκα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να τηρούν την ίδια στάση όπως σε κάθε μετεγγραφικό ζήτημα. Το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τη συμφωνία με τον Γουίς Καρέρας δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει.

Είναι η πάγια τακτική του σωματείου της Λάρνακας. Μέχρι να προκύψει ανακοίνωση τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Ρόκα είναι ξεκάθαρο πως παίρνει μεγάλο ρίσκο με τον Καρέρας. Η Σαραγόσα, μετά και τη νίκη της επί της Οβιέδο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στα πλέι οφ για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου και η Σαραγόσα αναμένεται να έχει υποχρεώσεις και στη συνέχεια, για μια ή και δύο βδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι, αν ο Καρέρας είναι ο εκλεκτός του Ρόκα, θα χάσει την επίσημη πρώτη και πιθανότατα όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Ένα άλλο σενάριο που προκαλεί ερωτήματα, είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που η Σαραγόσα εξασφαλίσει θέση στη μεγάλη Κατηγορία. Ο Καρέρας θα εγκαταλείψει τη Σαραγόσα για την ΑΕΚ; Εκτός και αν η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη, ανεξαρτήτου κατάληξης που θα έχει η σεζόν για τη Σαραγόσα.

Τα πιο πάνω ερωτήματα για τους φίλους της ΑΕΛ θα απαντηθούν, είτε σε μερικές μέρες ή και βδομάδες. Εκτός και αν ο Τσάβι Ρόκα ξαφνιάσει και κάνει στροφή σε άλλο προπονητή. Για να περιμένει τόσο πολύ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τον Καρέρας, φανερώνει την πίστη του προς το πρόσωπό του. Έχει δουλέψει ξανά μαζί του, ξέρει πώς δουλεύει και τη φιλοσοφία του. Το σημαντικό για την ΑΕΚ και τον Ρόκα είναι να μπορέσει η ομάδα βρει τον κατάλληλο προπονητή,  κι ας καθυστερήσει κάποιες μέρες η άφιξή του στην Κύπρο.

Το κεφάλαιο «νέος προπονητής» είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Τσάβι Ρόκα στα δύο χρόνια και κάτι που βρίσκεται στην ΑΕΚ. Αν καταφέρει και συνεργαστεί με προπονητή που θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του Κρίστιανσεν, να το αναπτύξει και να βάλει περισσότερα στοιχεία πρωταθλητισμού, τότε ο Ρόκα θα πετύχει και θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή στα τμήματα grassroots

Πολύ σύντομα η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό διευθυντή στα τμήματα grassroots. Πρόκειται για τον Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος έχει ήδη πιάσει δουλειά. Στον σύλλογο της Λάρνακας προσπαθούν να βελτιώσουν την ακαδημία τους και γι’ αυτό θα γίνουν αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ