aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο πρώην σταρ της Ίντερ Βίκτορ Ομπίνα θα παίξει στην Κύπρο»

«Ο πρώην σταρ της Ίντερ Βίκτορ Ομπίνα θα παίξει στην Κύπρο»

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νιγηριανός, Βίκτορ Ομπίνα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com. Ο 33χρονος επιθετικός που έκανε σπουδαία καριέρα και θήτευσε μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Γουεστ Χαμ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Κίεβο Βερόνα εκπροσωπείται από τον Τουρκοκύπριο ατζέντη Τεκίν Μπιριντσί, ο οποίος συνεργάστηκε αρκετές φορές με κυπριακές ομάδες.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά για την κυπριακή ομάδα με την οποία είναι σε επαφές ο Ομπίνα αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περάσει από δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τελευταία ομάδα του Νιγηριανού πρώην διεθνούς επιθετικού ήταν η Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής και με βάση το transfermarkt.com από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι ανενεργός.

Ο Ομπίνα έχει «αστραφτερό βιογραφικό, αφού θήτευσε στις Serie A, Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα και La Liga, ενώ έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, λίγο μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ