aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Πουρσαϊτίδης κέρδισε Αυγουστή και Ιραόλα

Ο Πουρσαϊτίδης κέρδισε Αυγουστή και Ιραόλα

Για πρώτη φορά φέτος και δεύτερη στην καριέρα του ο Προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έρχεται πρώτος στις επιλογές των συναδέλφων του. Μπορεί τον Οκτώβριο να έχασε στην ισοβαθμία από τον Ντούσαν Κέρκεζ, ωστόσο, για το Νοέμβριο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο winmasters Προπονητής του Μήνα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ελλαδίτης κερδίζει το έπαθλο. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας ξεπέρασε στις επιλογές των συναδέλφων του τους Σωφρόνη Αυγουστή (Απόλλων) και Αντόνι Ιραόλα (ΑΕΚ).

Κατά το μήνα Νοέμβριο η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με το εμφαντικό 4-1 την ΑΕΛ κάτι που φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις επιλογές των Προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta, οι οποίοι ψηφίζουν κάθε μήνα στο έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα, δίνοντας πέντε, τρεις και έναν βαθμό, αντίστοιχα, στους συναδέλφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Πουρσαϊτίδης συμπλήρωσε ένα χρόνο στο πάγκο της Νέας Σαλαμίνας. Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, σε μια επιλογή που στηρίζεται στις ψήφους των ίδιων των προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

Winmasters Προπονητής της Χρονιάς θα αναδειχθεί ο Προπονητής που θα κατακτήσει το έπαθλο περισσότερες φορές winmasters Προπονητής του Μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ