aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

O Πιέρος και… οι άλλοι «λεγεωνάριοι»

Έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές που ήταν στις πρόσφατες κλήσεις της Εθνικής Ανδρών αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο Πιέρος Σωτηρίου σκόραρε ένα πολύ όμορφο τέρμα στον χθεσινό αγώνα της Κοπεγχάγης με τη Μίντζιλαντ ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό στη νίκη της ομάδας του με 4-3. Ο Σωτηρίου έφτασε τα τρία τέρματα στο Πρωτάθλημα Δανίας.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς έκανε ντεμπούτο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με την ομάδα της Κερκύρας. Αγωνίστηκε ως αλλαγή για 21 λεπτά στην χθεσινή νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

Ο Τζέισον Δημητρίου αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα της Southend United με την Charlton για το Πρωτάθλημα της League 1 στην Αγγλία. Ο Δημητρίου μπήκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό στην ήττα της ομάδας του με 2-1.

Άλλη μια συμμετοχή για ενενήντα λεπτά για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη στο Βελγικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στάνταρ Λιέγης. Η Στάνταρ εξήλθε χθες ισόπαλη 0-0 εντός έδρας με την Sporting Charleroi.

Ήταν εκτός αποστολής ο Χάμπος Κυριάκου στον αγώνα της Εστορίλ με τη Μορεϊρένσε για το Πορτογαλικό Πρωτάθλημα (2-0 έχασε η Εστορίλ) και Γρηγόρης Κάστανος στον αγώνα της Ζούλτε Βάρεγκεμ για το Βελγικό Πρωτάθλημα (2-2 με την Kortrijk).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ