aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ ΠΑΣΠ για τις αλλαγή με τις κίτρινες και η «σπόντα» Νεοφυτίδη: «Από το 2013!»

Ο ΠΑΣΠ για τις αλλαγή με τις κίτρινες και η «σπόντα» Νεοφυτίδη: «Από το 2013!»

Με ικανοποίηση είδε ο ΠΑΣΠ την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, την αλλαγή στου πειθαρχικούς κανονισμούς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21, που αφορά στις κίτρινες κάρτες και στο ότι οι ομάδες θα μπορούν επιλέγουν πότε θα εκτίσουν την ποινή ο παίκτης που τιμωρείται. Μάλιστα, όπως τονίζει με ανάρτηση του στα Social Media ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, ήταν μια εισήγηση του ιδίου του Συνδέσμου από το 2013.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΚΟΠ για Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες. Ο συγκεκριμένος κανόνας είναι ακόμη μια εισήγηση του Συνδέσμου μας που θα εφαρμοστεί έστω κι αργά. Τη συγκεκριμένη αλλαγή ζητούσε σε επιστολή του ο ΠΑ.Σ.Π. από το 2013!», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, την οποία συνοδεύει η πιο κάτω φωτογραφία.

Την είδηση δεν άφησε ωστόσο, ασχολίαστη και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ρίχνοντας τη… σπόντα του: «Τουλάχιστον με μονον εφτα χρονια καθυστέρηση αποφάσισε η ΚΟΠ να εφαρμόσει την εισήγηση του ΠΑΣΠ για καταπολέμηση της προκαταληψης κατα των διαιτητών. Η πρόταση μας εγινε τότε με τη συνεργασία των άλλων πρωταγωνιστων του ποδοσφαίρου τους προπονητές και διαιτητές αλλα δεν!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ