aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο Παπασταύρου εν εκατάλαβε ότι η Κύπρος έγινε χρυσοπράσινη μίζα»

«Ο Παπασταύρου εν εκατάλαβε ότι η Κύπρος έγινε χρυσοπράσινη μίζα»

Στημένα παιχνίδια, ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, όπως και διαιτητές που προσεγγίζονται για να χειραγωγούν αναμετρήσεις επί πληρωμή, «τιμοκατάλογος» για διάφορες διακρίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα, βομβιστικές επιθέσεις και διαφθορά στο ποδόσφαιρό μας, είναι ως γνωστόν τα καυτά ζητήματα που απασχόλησαν τη δημοσιότητα και τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.

Καυτά ζητήματα τα οποία συνεχίζουν να μας απασχολούν όλους και θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμα όπως φαίνεται μέχρι να επέλθει η κάθαρση. Θέματα τα οποία βρέθηκαν και στην ατζέντα του προέδρου της Ομόνοιας στην πολυσυζητημένη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπασταύρου στη χώρα του αμίλητου νερού

Όλα τα πιο πάνω, διακωμωδήθηκαν από τον αγαπημένο ηθοποιό-κωμικό και Μιχάλη Σοφοκλέους στο σόου του στον ΑΝΤ1, Casa de Mikel. Και πιστέψτε μας θα σκάσετε στα γέλια. Ποδοσφαιρικός «Τιμοκατάλογος» Κύπρου! Αυτή είναι η περιγραφή στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ενώ ο Μιχάλης τάσσεται υπέρ των αναφορών του Παπασταύρου. «Νομίζει ακόμα ότι η Κύπρος εν τω χρυσοπράσινο φύλλο. Εν εκατάλαβε ακόμα ότι έγινε η  Κύπρος έγινε η χρυσοπράσινη μίζα», δηλώνει μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Δυναμικά στο πλευρό του Μιχάλη σε πετυχημένο ρόλο η Ξένια Κωνσταντινίδου.

Δείτε όμως το βίντεο που ακολουθεί. Αν θα σκάσετε στα γέλια ή αν θα κλάψετε για την κατάντια μας είναι δικιά σας επιλογή:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ