aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ νόμος του «ΑΕΚ Αρένα»

Ο νόμος του «ΑΕΚ Αρένα»

Αν θέλεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις πρωτάθλημα, επιβάλλεται να έχεις τις λιγότερες δυνατές απώλειες στο γήπεδό σου. Κάτι που η ΑΕΚ, μετατρέπει σε πράξη, οδηγώντας με βραχύ προβάδισμα την κούρσα του μαραθωνίου. Φέτος, δηλαδή, μιλά ο νόμος του «ΑΕΚ Αρένα»!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα είναι η μοναδική στο τρέχον πρωτάθλημα που έχει καταστήσει σε απόρθητο κάστρο το «σπίτι» της, δείχνοντας αξιοζήλευτη αγωνιστική συνέπεια. Εκεί, αντλεί επιπρόσθετη δυναμική και αρνείται πεισματικά να υποταχθεί στις ορέξεις των αντιπάλων. Οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός! Τρανταχτό παράδειγμα; Η προχθεσινή αποστολή απέναντι στον Άρη. Παρά το γεγονός πως στράβωσε το ματς από το πρώτο μισάωρο, αντέδρασε, έδειξε χαρακτήρα, πίστεψε στη νίκη και έφερε τα κάτω-πάνω στην τελευταία φάση.

Το «ΑΕΚ Αρένα, αποτελεί μέχρι στιγμής το βασικό ορμητήριο προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Άρχισε με ισοπαλία απέναντι στη Δόξα (0-0) και ακολούθως, κατέβαλε την αντίσταση κατά σειρά της Νέας Σαλαμίνας (1-0), της Ανόρθωσης (4-0), του Ολυμπιακού (4-2), της Καρμιώτισσας (4-0), της ΑΕΛ (1-0), του Απόλλωνα (1-0), της Ομόνοιας (2-1), της Πάφος FC (1-0) και του Άρη (4-3).

Επίσης, στο γήπεδό της, πέτυχε τα 22 από 33 συνολικά τέρματα. Παρά τα 3 γκολ που δέχθηκε στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, εντός έδρας διατήρησε το μηδέν παθητικό στα 7 από τα 10 ματς που έδωσε, κάτι που επίσης λέει πολλά.

Τις εν λόγω επιδόσεις καλείται να διατηρήσει ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου. Μέχρι το φινάλε της πρώτης φάσης, παρεμπιπτόντως, θα δώσει στο «ΑΕΚ Αρένα» μόλις τα τρία από τα επτά ματς που απέμειναν. Θα τα πει με τον ΑΠΟΕΛ (28/1), τον Ακρίτα (10/2) και το Παραλίμνι (4/3).

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ