aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Κρίστιανσεν θυμήθηκε τον ΑΠΟΕΛ, ούτε κουβέντα για την ΑΕΚ

Ο Κρίστιανσεν θυμήθηκε τον ΑΠΟΕΛ, ούτε κουβέντα για την ΑΕΚ

Δηλώσεις στη φημισμένη πορτογαλική ιστοσελίδα «as.com» παραχώρησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός τεχνικός, ο οποίος κοουτσάρει από το περασμένο καλοκαίρι την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ομάδα β’ κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος, μίλησε για τις σκέψεις της Βελγικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να βάλει «λουκέτο» στις διοργανώσεις και να επικυρώσει την υπάρχουσα βαθμολογία.

«Δεν είναι ακόμη 100% βέβαιο ότι θα γίνει αυτό. Στις 15 Απριλίου θα επιβεβαιωθεί αν είναι πραγματικά έτσι. Οι γιατροί λένε ότι δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσει η σεζόν αυτή τη στιγμή. Θα ήταν ανεύθυνο να ξεκινήσει πρόωρα. Αν μου πείτε ότι βρέθηκε ένα εμβόλιο σήμερα που μπορεί να έχει μεγάλα αποτελέσματα, ίσως η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική», είπε.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα θα ενεργήσουν όπως στο Βέλγιο. Παίζουμε με τη ζωή μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι εύκολο να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο από το σπίτι χωρίς να εκθέτετε τον εαυτό σας, αλλά οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στους πρόποδες και στα φαράγγια».

Ο 47χρονος προπονητής απάντησε και σε ερώτηση από την εμπειρία του στον ΑΠΟΕΛ. «Στην Κύπρο είχα καλά χρόνια με σπουδαίες εμπειρίες κερδίζοντας το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και κάνοντας το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του στο Europa League που αποκλείσαμε τη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε. Ήταν μια μοναδική στιγμή. Από εκεί πήγα στη Λιντς, όπου ήταν απίστευτο. Είχα επίσης ιδιαίτερες στιγμές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ