aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο κόσμος δικαιούται να βλέπει ό,τι θέλει»

«Ο κόσμος δικαιούται να βλέπει ό,τι θέλει»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στην βγήκε στην Ομόνοια, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα στα οποία δεν είχε τέτοιο ποσοστό ευστοχίας η ομάδα του. Ανέφερε πως το σκορ μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ενώ αφιέρωσε κι αυτός τη νίκη στη μικρή Βαλέρια που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Όσα δεν βγήκαν στα προηγούμενα παιχνίδια σήμερα μας βγήκαν σχεδόν όλα. Καταφέραμε να σκοράρουμε σχεδόν σε όλες τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Από πλευράς τακτικής ήμασταν πολύ καλοί και κλείσαμε χώρους απέναντι σε μια ομάδα όπως την ΑΕΚ. Προηγηθήκαμε σε σημεία αρκετά σημαντικά για εμάς», είπε και πρόσθεσε:

«Μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ, σε κάποια σημεία χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε στο θέμα της κατοχής γιατί δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον προπονητή της, ευχαριστούμε τον λιγοστό κόσμο που ήρθε γιατί δεν είναι καλό να βλέπεις κερκίδες άδειες».

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στην μικρή Βαλέρια που έχασε τη ζωή της και θέλαμε πολύ να αφιερώσουμε αυτή την νίκη σε αυτό το κοριτσάκι που έχασε την ζωή της. Όλοι οι παίκτες ήταν συγκινημένοι στα αποδυτήρια και ήθελαν πολύ να κερδίσουν για της αφιερώσουν τη νίκη», ανέφερε ακολούθως.

Καταλήγοντας είπε, έπειτα από ερώτηση συναδέλφου: «Ο κόσμος δικαιούται να βλέπει με τον φακό του ό,τι θέλει, εμείς δεν είπαμε για πρωτάθλημα, είπαμε μόνο για μια μεγάλη Ομόνοια. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να κτίσεις μια ομάδα από το μηδέν και να έχεις και καλή εμφάνιση και αποτελέσματα. Η Ομόνοια θα είναι μια δυνατή ομάδα και θα παλεύει κάθε παιχνίδι για την νίκη, μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ