aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Κεραυνός δεν… σταματάει πουθενά!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τη στιγμή που ούτε η -κατά τα άλλα- πληρέστερη ομάδα του πρωταθλήματος ΑΕΚ, αγωνιζόμενη στη δική της έδρα δεν κατάφερε να ανακόψει τη ξέφρενη πορεία του Κεραυνού, τίθεται πλέον ως ερώτημα το ποιος θα τα καταφέρει! Πριν τρεις μέρες, ο Κεραυνός κέρδισε την ΑΕΚ και αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη για του.

Εντυπωσιακό το πέρασμα των ερυθροκίτρινων από το «Κίτιον» στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι για τη 10η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, με σκορ 79-63, με κορυφαίο το διεθνή Νίκο Στυλιανού!

Μεγάλη νίκη λοιπόν για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη που πλέον ανέβασε την απόσταση από τους πρασινοκίτρινους στο +2 και παρά το ότι απομένουν δυο ακόμη γύροι για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, τη στιγμή αυτή ο Κεραυνός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Ο Κεραυνός, ήταν συγκεντρωμένος-προσηλωμένος στο στόχο του. Νευρική από την άλλη η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα κρίσιμα σημεία και πλέον ο προβληματισμός είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στην πόλη του Ζήνωνα…

ΕΘΑ-ΑΠΟΕΛ 62-71

Πιο άνετα απ` ότι δείχνει η τελική μονοψήφια διαφορά, επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ της ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Πολύ καλή παρουσία των γαλαζοκιτρίνων, ειδικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Σε αυτό το διάστημα «έκτισαν» μεγάλη διαφορά την οποία και συντήρησαν σε επίπεδα ασφαλείας, ως το 35’. Από εκείνο το σημείο και μετά η γηπεδούχος προσπάθησε να πιέσει, αλλά ήταν πολύ αργά για να ανέτρεπε τη σε βάρος της κατάσταση, αν και μείωσε ως το -8. Ήταν η πέμπτη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που η αντίπαλος του έμεινε μόνη πια στην 6η θέση.

Απόλλων-ΕΝΠ 67-63

Έχοντας για κορυφαίο τον Ηρακλή Πιττάκα, ο Απόλλωνας επανήλθε στις νίκες και φθάνοντας στην τρίτη του για φέτος, νίκησε στη Λεμεσό την Ένωση. Ήταν το πρώτο ημερολογιακό παιχνίδι για το νέο έτος, που ήταν συναρπαστικό όσο και αγωνιώδες ειδικά στα τελικά του σημεία. Αυτό από τη στιγμή που ενώ οι νικητές είχαν αποκτήσει προβάδισμα 11 πόντων στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, η Ένωση έριξε τη διαφορά ως τον πόντο. Όμως η ευστοχία των γηπεδούχων από «τη γραμμή της φιλανθρωπίας» στο τέλος, τους απέφερε μιαν σημαντική νίκη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ