aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ ηγέτης και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ

Ο ηγέτης και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ «ταράζει τα νερά στο φούτσαλ», καθώς κατάφερε να αποκτήσει τον MVP του περσινού πρωταθλήματος Λεάντρο ντο Νασιμέντο Φεϊτόζα γνωστός ως Λέο. Ο Λέο αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ για πέντε συνεχή χρόνια κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα σούπερ κάπ, ενώ ήταν ο ηγέτης και ο αρχηγός των γαλαζοκίτρινων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ FUTSAL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για τον επόμενο ένα χρόνο, με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή και MVP του περσινού πρωταθλήματος, Λεάντρο ντο Νασιμέντο Φεϊτόζα (Leo) (12/06/1980), ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Αποελ με τεράστια επιτυχία.

Ο Leo έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε για 12 συνεχόμενα έτη σε διάφορες ομάδες της χώρας όπως Gestesa, Las Rozas, Boadilla, Ocaña, Galdar, Puertollano, El llano και Gasifred Ibiza, στην συνέχεια μετακόμισε στην Ρωσία για λογαριασμό της Kaparefe για να κατηφορίσει στο νησί μας το 2013.

Έκτοτε αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ κατακτώντας στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο 8 τίτλους (3 νταμπλ, 1 πρωτάθλημα και 1 Super Cup), με πιο πρόσφατο το περσινό πρωτάθλημα, ενώ ανακηρύχθηκε και 2 φορές ως ο κορυφαίος παίχτης του πρωταθλήματος.

Ο Leo αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο «ηχηρή» μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας, πράγμα που για να διαπιστωθεί αρκεί απλά μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του.

• 2013/14 σε 19 συμμετοχές σκόραρε 29 τέρματα.
• 2014/15 σε 25 συμμετοχές μάτωσε τα αντίπαλα δίκτυα άλλες 30 φορές.
• 2015/16 σε 24 συμμετοχές σκόραρε 22 τέρματα.
• 2016/17 σε 25 συμμετοχές σκόραρε 26 τέρματα.
• 2017/18 σε 22 συμμετοχές σκόραρε 32 τέρματα!!

Πολύ γρήγορος με την μπάλα, διαθέτει φανταστική κοφτή ντρίπλα, ενώ επίσης διαθέτει και εξαιρετικό δυνατό σουτ έχοντας έτσι την ικανότητα να σκοράρει από οποιαδήποτε θέση και απόσταση. Παίκτης με πλούσιες παραστάσεις στο βιογραφικό του, που αναμένεται ότι θα δώσει τεράστιες βοήθειες στην ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων μας. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ