aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ ΓΣΠ παίρνει μέτρα για την καταπακτή μετά τη «βουτιά» του Κολόλι

Ο ΓΣΠ παίρνει μέτρα για την καταπακτή μετά τη «βουτιά» του Κολόλι

Τον γύρο του κόσμου κάνει η… βουτιά του Μπέντζαμιν Κoλόλι στην καταπακτή του ΓΣΠ αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος της Ζυρίχης στον αγώνα με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κοσοβάρος μέσος πήδηξε στην τάφρο ύψους τριών μέτρων και για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε. «Τα δεδομένα θα μπορούσαν ήταν τραγικά αν δεν προσγειωνόταν σωστά», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης: Η oμολογία για τη βουτιά στο κενό του ΓΣΠ και τα 3 εκατομμύρια

Αποκάλυψε δε ότι θα εξετάσουν σοβαρά το θέμα της τάφρου, καθώς είναι επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοίβου Κωνσταντινίδη

Είδατε ζωντανά το περιστατικό ή μετά; «Δυστυχώς το είδα ζωντανά. Όταν βλέπεις ένα παίκτη που σκοράρει και πηδά σε τάφρο που εγώ ξέρω ότι είναι τρία μέτρα τρομάζεις. Είχαν κάνει προπόνηση στο γήπεδο του ΓΣΠ και ήξεραν το είχαν δει. Εκείνη την στιγμή πιστεύω δεν συνειδητοποίησε το βάθος. Ευτυχώς ήταν η τέλεια προσγείωση και σηκώθηκε, τον τράβηξαν οι συμπαίκτες του και ανέβηκε στο γήπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβηκε αυτό σε εμάς. Δεν μίλησα μαζί του, όμως μετά πληροφορήθηκα ότι μετά κληρώθηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά δεν πρόλαβα να του μιλήσω».

Αν τραυματιζόταν θα υπήρχε ευθύνη στον ΓΣΠ; «Δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο σε αυτά. Αλλά, πιστεύω δύσκολα θα αποδειχθεί ευθύνη του σταδίου. Υπήρχαν διαφημιστικές πινακίδες και τις πέρασε. Πρέπει να το δούμε γιατί δεν παύει να είναι επικίνδυνο. Αν κάποιος δεν συνειδητοποιήσει το ύψος είναι επικίνδυνο. Πρέπει να το δούμε, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορεί να το αλλάξουμε. Θα το δούμε σοβαρά γιατί φαίνεται πως υπάρχει κίνδυνος. Για οποιοδήποτε λόγο πέσει κάποιος εκεί. Πρέπει να προστατεύσουμε τον χώρο εκεί».

Τι είπατε εκείνη την στιγμή; «Τώρα γελάμε, αλλά εκείνη την στιγμή που τον είδα είπα “Παναγιά μου”. Mιλάμε για τρία μέτρα βάθος. Φυσικά, επειδή είναι αθλητής και περίμενε βάθος, προσγειώθηκε με τρόπο που να μην κτυπήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ