aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «γρίφος» του Ιμανόλ Ιδιάκεθ

Ο «γρίφος» του Ιμανόλ Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις διπλές αναμετρήσεις με την Κλίφτονβιλ, ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ ανακάτεψε την τράπουλα του αρχικού σχήματος, δοκιμάζοντας γενικώς πολλά και διάφορα που γυρόφερναν στο μυαλό του.

Στο τελευταίο ματς και δη στο πρώτο 45λεπτο προτίμησε το 3-5-2 και στην επανάληψη έπαιξε με τέσσερις στην άμυνα για παράδειγμα. Αν αυτό το έκανε για να μπερδέψει τους ανθρώπους της Σπαρτάκ Μόσχας ή για να τεστάρει περισσότερο κάποια πράγματα είναι ένα θέμα που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Ο Ισπανός τεχνικός προφανώς θέλει η τακτική που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Πέμπτης να είναι τέτοια που θα επιτρέψει στην ομάδα του να «χτυπήσει» την αντίπαλο. Σίγουρα είναι εξαιρετικά σημαντικό η ΑΕΚ να μπορέσει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αν αντέξει και δεν δεχθεί γκολ, τότε με σύμμαχο τη ζέστη και την κούραση που ίσως θα βγάλουν οι Ρώσοι, θα προσπαθήσει να τους αιφνιδιάσει.

Δεν θα είναι εύκολο, όμως στην ομάδα της Λάρνακας εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια για να μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ταυτοχρόνως να μεταφέρουν την πίεση στη Σπαρτάκ.

Το θετικό είναι ότι ο Λαμπάν θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Χθες δεν προπονήθηκε, όμως σήμερα αναμένεται πως θα μπει σε φουλ ρυθμό. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και η… δίψα των παικτών, της διοίκησης αλλά και του κόσμου είναι τεράστια για κάτι καλό στην Ευρώπη.

Από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα είναι στη διάθεση των φίλων του συλλόγου και αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση, αφού ο κόσμος θέλει να είναι στο πλευρό της ομάδας του. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα δώσει έξτρα ώθηση στους παίκτες και μια άλλη δυναμική για να παλέψουν κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Ρώσοι, αν και επίσημα δεν έχουν ενημερώσει ακόμη, αναμένεται να είναι στην Κύπρο την Τετάρτη το μεσημέρι και θα προπονηθούν το βράδυ, μια μέρα πριν από τον αγώνα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μαζί τους θα έχουν και Ρώσους οπαδούς, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ο αριθμός που θα βρεθεί στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ