aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Φανιέρος… πληρώνει το «Heil Hitler» (αποφάσεις δικαστικής)

Ο Φανιέρος… πληρώνει το «Heil Hitler» (αποφάσεις δικαστικής)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Γεώργιου Νικολάου κατά του Φώτη Κέζος ποδοσφαιριστή του Ερμή που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης:

(α) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικότερα πολιτικής φύσεως, επιθετικό και ή υβριστικό και/ή προκλητικό. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλων:

(α) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικότερα πολιτικής φύσεως, επιθετικό και ή υβριστικό και/ή προκλητικό. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στις κερκίδες του σταδίου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για είσοδο μη εξουσιοδοτημένων προσώπων (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος) στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Ερμή γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες). Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Δόξας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικότερα πολιτικής φύσεως, επιθετικό και ή υβριστικό και/ή προκλητικό. Απόφαση:

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικότερα πολιτικής φύσεως, επιθετικό και ή υβριστικό και/ή προκλητικό. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του κ. Λούκα Φανιέρου Προέδρου του Ερμή γιατί μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιοσταθμό Active (107.4 & 105.2) στις 06.04.2017 και εξέφρασε απόψεις και/ή επικρίσεις οι οποίες θίγουν και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλλουν και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση του άρθρου 2 (α) και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4 (ιστ) (ι), (ιι), (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού από τα Στάδια για ένα αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Φανιέρος, ο «Χίτλερ» και οι φάκελοι

*Καταγγελία κατά της Δόξας γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή  €5000= που επιβλήθηκε  τον Κώστα Χριστοδούλου Πρόεδρο του σωματείου της στις 29.03.2017 από την Δικαστική Επιτροπή γιατί μετά το τέλος του αγώνα Άρης – Δόξα στις 19/03/2017 δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό (face-book) και αργότερα στα Μ.Μ.Ε. απόψεις και επικρίσεις σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή οι οποίες θίγουν και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλλουν και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση του άρθρου 2 (α) και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4 (ιστ) (ι), (ιι), (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ αν και παρήλθαν 7 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ,εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στη Δόξα.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €3000= που επιβλήθηκε στο σωματείο της, στις 08.03.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016 – 2017 Καρμιώτισσας – Ανόρθωση/26.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ,εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στην Ανόρθωση.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή   €9600= που επιβλήθηκε στο σωματείο της, στις 08.03.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ Α’ Β’ Κατηγορίας περιόδου 2016 – 2017 ΑΕΚ – Ανόρθωσης/22.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ,εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στην Ανόρθωση.

*Καταγγελία κατά της Δόξας γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική   ποινή €2300= που επιβλήθηκε στο σωματείο της, στις 08.03.2017 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2016-2017 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΡΗΣ Λεμεσού/25.02.2017 αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ,εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο στη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ