aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο Φακούντο Σάντσες στο στόχαστρο του Ρόκα και της ΑΕΚ»

«Ο Φακούντο Σάντσες στο στόχαστρο του Ρόκα και της ΑΕΚ»

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και γνώριμος του Τσάβι Ρόκα, Φακούντο Σάντσες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ο Νίκος Παγκάκης και η ιστοσελίδα «paopantou.gr».

Το δημοσίευμα:

«Ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Αθόρυβος σοβαρός, όποτε κλήθηκε ήταν εκεί για το τριφύλλι». Πάικτης χαμηλού προφίλ, ιδιαίτερα εργατικός. «Δεν εκπλήσσομαι, αυτός είναι ο Φακούντο», είχε τονίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά με την εξαιρετική του απόδοση, κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

O τίμιος Σάντσες έγραψε στο κοντέρ 14 αγώνες φέτος, με ένα γκολ (στη Λαμία). Παίζοντας βασικά ως δεξί μπακ. Δίνοντας εναλλακτική κι ως στόπερ. 21 συμμετοχές πέρυσι, 21 πρόπερυσι και άλλο ένα γκολ! Πάντα εκεί, πάντα χρήσιμος. Το πέσιμο της αυλαίας την εφετινή σεζόν είναι αμφίβολλο αν θα τον βρει ξανά στα πράσινα. Είναι θέμα της ομάδας και του ίδιου, μπορεί αν θέλει να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο. Ο προορισμός του είναι ανοιχτός.

Ωστόσο το ρεπορτάζ του paopantou.gr έφτασε εκτός Ελλάδας. Ψάξαμε και ρωτήσαμε για ένα αναμφισβήτο ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη προς την πλευρά του παίκτη. Και πιθανόν θα γίνει ευρέως γνωστό από την επόμενη εβδομάδα.

Ένας παλιός γνώριμος των πράσινων έχει στραμμένα τα ραντάρ του στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού δ/ντή των πράσινων… Στη μεγαλόνησο βρέθηκε τον Φεβρουάριο 21 για να εργαστεί. Μετά την θητεία του στο «τριφύλλι».

Ο Τσάβι, λοιπόν, έβαλε στο στόχαστρο τον έμπειρο αμυντικό, που αρέσει και υπάρχει πολύ ζεστό ενδιαφέρον. Αν δεν έχει ήδη γίνει, τις επόμενες ημέρες θα οι Κύπριοι – όταν τελείωσει το ματς με τον Άρη το «τριφύλλι» – θα χτυπήσουν (και) επίσημα την πόρτα του Σάντσες. Και θα του κάνουν ασίστ… με συγκεκριμένη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ