aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο Εγγλέζου πάντα θα μας ενδιαφέρει, αλλά…»

«Ο Εγγλέζου πάντα θα μας ενδιαφέρει, αλλά…»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Άρη, στο γεγονός πως η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου, ενώ τόνισε πως ο Νικόλας Εγγλέζου είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος πάντα ενδιέφερε, αλλά η απόφαση ανήκει στην ΑΕΚ.

«Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Ήμασταν νωθροί στο πρώτο μέρος και καλύτεροι στην επανάληψη. Μπορούσαμε και να κερδίσουμε και να χάσουμε. Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα. Θα βελτιωθούμε για να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ομάδα στο πρώτο μέρος των δύο αναμετρήσεων δεν ήταν καλή αλλά στην επανάληψη κυριάρχησε. Από τη μια η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορούμε να βελτιωθούμε. Από την άλλη ποτέ δεν κρύψαμε πως η ομάδα δεν θα ήταν ανέτοιμη στα πρώτα μας. Εντοπίσαμε αδυναμίες τις οποίες θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Κρατάμε την ισχυρή παρουσία του κόσμου και το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα ακόμα και σε άσχημες εικόνες δεν χάνει. Θα πω αυτό που είπε ο Λιάσος Λουκά μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση. Όταν ο MVP είναι ο τερματοφύλακας αυτό λέει πολλά. Ο “Βέσε” έπιασε κάποια άπιαστα με τον Άρη και μας βοήθησε, όπως και ο Νουρεντινόφσκι από πλευράς Άρη στις δικές μας ευκαιρίες».

Ακολούθως συνέστησε υπομονή στον κόσμο: «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο να μείνει στο πλευρό της ομάδας και οι παίκτες έχουν καλύτερη ψυχολογία και το συζητούν μεταξύ τους όταν έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα για να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και έδειξε και ο κόσμος τις προθέσεις του να στηρίξει τους παίκτες, με τη δυναμική του παρουσία στα δύο παιχνίδια».

Για τον Σανγκόι είπε: «Χθες και σήμερα ρεπό οι παίκτες έχουν ρεπό. Ο Σανγκόι άρχισε θεραπευτική αγωγή. Υπέστη μικρή θλάση, αλλά είναι ύπουλος τραυματισμός. Από την άλλη Δευτέρα θα δούμε αν χρειαστεί κι άλλες μέρες θεραπείας και ξεκούρασης πριν αρχίσει προπονήσεις. Δεν πρόκειται να πιέσουμε κανέναν παίκτη να αγωνιστεί χωρίς να είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό, κάτι που ισχύει και για τον Ρόκε και τον Κούσουλο».

Για τα μετεγγραφικά και τον Νικόλα Εγγλέζου είπε: «Μετεγγραφή θα κάνουμε μόνο αν υπάρξει κάτι καλό με δανεικό ποδοσφαιριστή που να μπορεί να βοηθήσει. Δεν έχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση για τον Νικόλα Εγγλέζου σχετικά με τις προθέσεις της ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά πρόκειται για παίκτη που πάντα μας ενδιαφέρει εάν και εφόσον επιθυμεί και η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει δανεικό, όπως πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο που τον είχαμε και μας βοήθησε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ