aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟ ένας για την ισοφάριση, η άλλη για την πρόκριση

Ο ένας για την ισοφάριση, η άλλη για την πρόκριση

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Επιστροφή στο παρκέ για τον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν απόψε στο Λευκόθεο (19:00), για τον τέταρτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρνακας προηγείται με 2-1 στις νίκες, όπου έκανε το δύο στα δύο στο Κίτιον. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 64-60 και στο δεύτερο με 87-79, έπειτα από παράταση. Μία νίκη μετράει ο ΑΠΟΕΛ, η οποία ήρθε μέσα στην έδρα του με 76-72.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα εξασφαλίσει τρεις νίκες, θα κερδίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Συνεπώς εάν η Πετρολίνα ΑΕΚ κερδίσει στη Λευκωσία, τότε θα βρεθεί στους τελικούς, ενώ εάν ο ΑΠΟΕΛ φύγει νικητής από το γήπεδο τότε το σκορ στις νίκες θα πάει στο 2-2 και θα έχουμε ένα ακόμα τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κίτιον.

Και τα τρία παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής για την ημιτελική φάση ήταν εξαιρετικά, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει πόσο πολύ θέλουν να βρεθούν στους τελικούς. Η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision 3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ