aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣO ελεύθερος Γιούστε των €180.000  

O ελεύθερος Γιούστε των €180.000  

Με το ενάμιση πόδι εκτός Απόλλωνα είναι ο Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά από τέσσερα χρόνια θητείας στο Κολόσσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τους γαλάζιους της Λεμεσού. Το συμβόλαιο του 33χρονου στόπερ ολοκληρώνεται τέλος του μήνα και εφόσον δεν προκύψει στροφή 180 μοιρών τότε θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πάντως, σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές (Μπένσχοπ, Ματέι, Γιαννιώτας, Σατσέτσι, Μπίσεσβαρ) ο Απόλλων δεν εξέδωσε ανακοίνωση που να ενημερώνει για την αποχώρηση του έμπειρου αμυντικού, επομένως όσο δεν μπαίνει τελεία, καλό είναι να κρατάμε πια πισινή από την στιγμή, μάλιστα, που εκκρεμεί η πρόσληψη του νέου προπονητή.

Ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα εκτός Ισπανίας που έπαιξε μπάλα ο Γιούστε και σε περίπτωση που ο ίδιος θελήσει να μείνει στην Κύπρο η λογική λέει ότι δεν θα δυσκολευθεί να βρει συμβόλαιο σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Το κασέ του έπεσε κοντά στις 180.000 – 200.000 ευρώ, χρήματα που δίνουν οι μεγάλες ομάδες του νησιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ