aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ο εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ και οι 4 αλεπούδες τζιαι μια όρνιθα που συνεδριάζουν»

«Ο εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ και οι 4 αλεπούδες τζιαι μια όρνιθα που συνεδριάζουν»

Ο Απόστολος Μακρίδης ήταν καλεσμένος του Πανίκου Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και μίλησε για πολλά και διάφορα. Μεταξύ άλλων, ζητήθηκε από τον μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης να καταθέσει την άποψή του για τη μάχη του τίτλου στην Α’ Κατηγορία και του υποβιβασμού.

Για τη μάχη του τίτλου είπε: «Περίμενα τον Απόλλωνα σοφότερο πριν από το ντέρμπι στο Τσίρειο, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχος, όπως είπε και ο κ. Μουσκάλλης. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, απλά για τον ΑΠΟΕΛ πώς γίνεταθ να κερδίσει τον Απόλλωνα τρεις φορές και να είναι μόνο ένα βαθμό από πάνω. Μπράβο και στον Σωφρόνη για τη δουλειά και που κρατά την ομάδα εκεί ψηλά. Ο Αυγουστή είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα και επειδή δεν είμαστε τυφλοί βλέπουμε ότι η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να μην πιστώσουμε γι’ αυτό τον Σωφρόνη».

Διαβάστε επίσης: Μακρίδης: «Δίνουν αφορμή στη Β’ Κατηγορία, ο Θαλασσίτης ήταν “χρυσάφι”»

Για τη μάχη του υποβιβασμού τόνισε: «Επειδή θέλουν να το αλλάξουν να πέφτει ο ένας απευθείας και οι υπόλοιποι να παλεύουν για να πέσει μια ομάδα, είναι λες και συνεδριάζουν τέσσερις αλεπούες τζιαι μια όρνιθα για το τι θα φαν τη νύχτα. Αν ο Ερμής συνεχίσει να αγωνίζεται, δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα. Αν εξαερίσουμε την Ανόρθωση, οι υπόλοιποι είναι κοντά και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ