aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «δολοφόνος» χτύπησε και την ανέβασε πρώτη! (video)

Ο «δολοφόνος» χτύπησε και την ανέβασε πρώτη! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αν έχεις Φλοριάν διάβαινε! Ο Γάλλος επιθετικός πήρε (ξανά) την ΑΕΚ από το χέρι και με το γκολ του στο 67ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο με το οποίο θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς έναντι 20 της Ανόρθωσης. Οι κιτρινοπράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστα από την Αλκή, που πλέον μετρά τρεις σερί ήττες (Δόξα, Ερμή οι προηγούμενες).

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ δημιούργησε πιο πολλές και κλασσικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια (Φλοριάν), αλλά και το πέναλτι, το οποίο δεν αξιοποίησε ο Λαρένα στο 39ο λεπτό. Πάντως, σε εκείνη τη φάση η απόφαση του διαιτητή σε εκείνη τη φάση ήταν κάπως τραβηγμένη, καθώς το χέρι του Ντιακιτέ ήταν διπλωμένο και κοντά στο σώμα του με την μπάλα να κτυπά στον αγκώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, ενώ και η Αλκή έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Επίσης, με το γκολ που σημείωσε απόψε ο Φλοριάν έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα στον σχετικό πίνακα.


Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Λοϊζίδης, Χαρή, Πάρπας, Ντιακιτέ, Ντικρουζά, Ντουβεντρού (87′ Αβραάμ), Σεμέδο, Χαραλάμπους (76′ Ενγκομό), Βασίλεφ, Φαμπρίσιο (59′ Μπιλάλ).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Κολίνας, Νέλσον, Αντωνιάδης, Καταλά, Μoϊσόφ, Λαμπάν, Λαρένα, Χέφελ (81′ Κάσες), Ακοράν (71′ Μαλόκου), Τέτε (85′ Εγγλέζου), Φλοριάν.

Σκόρερ: Φλοριάν 67′

Κίτρινες: Ντιακιτέ, Πάρπα

Αποβολές:

Στάδιο: «Da Noi-Αμμόχωστος/Επιστροφή»

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ