aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Χέφελ έβαλε τέλος!

Ο Χέφελ έβαλε τέλος!

Στην ΑΕΚ είχαν υποβάλει πρόταση στον Έκτορ Χέφελ για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Ολλανδό να μη δίνει απάντηση. Ωστόσο, στην ομάδα της Λάρνακας άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους, εφόσον ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επανερχόταν και έκανε αποδεκτή την πρόταση του συλλόγου.

Ο Χέφελ με δηλώσεις του στην Ολλανδία, έβαλε τέλος σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Μετά από τέσσερις σεζόν, ο Έκτορ Χέφελ αφήνει πίσω του την Κύπρο: Ώρα για μια νέα περιπέτεια» είναι ο τίτλος της ολλανδικής ιστοσελίδας leidschdagblad.nl. Σημείωσε ότι, η ΑΕΚ είναι οργανωμένος σύλλογος και πληρωνόταν στην ώρα του. «Στο εξωτερικό δεν παίρνεις εύκολα δεύτερη ευκαιρία. Είτε πετυχαίνεις, είτε αποτυγχάνεις. Δεν υπάρχει μέση λύση», υπογράμμισε ο Ολλανδός. Υπενθυμίζουμε πως από τις αρχές του Καλοκαιριού, το όνομα του 24χρονου ποδοσφαιριστή γράφτηκε και τόσο στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας όσο και σε αυτό του ΑΠΟΕΛ.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Κανέδα. Στην Κακοπετριά μεταφέρεται από σήμερα το σκηνικό των προπονήσεων της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ