aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ χαμένος-λυτρωτής Πιέρος, η φάση και ο… τσιγκούνης διαιτητής

Ο χαμένος-λυτρωτής Πιέρος, η φάση και ο… τσιγκούνης διαιτητής

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου, στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (1-1) ήταν χαμένος, αφού η μπάλα δύσκολα έφτανε κοντά του. Στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, ωστόσο, δεν την άφησε να φύγει αναξιοποίητη. Μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Αντέρ Μουρίγιο και Βανσάν Λαμπάν και ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ, σώζοντας έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.

Ως σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης, καταγράφουμε αυτήν του 49’ όταν ο Ιβάν Τρισκόφσκι έφυγε… σφαίρα στην αντεπίθεση, γύρισε στον Χουάνμα Ορτίθ κι αυτός με μια έκανε παράλληλη σέντρα και με τον Μπόι Βάτερμαν εξουδετερωμένο, ο Φλοριάν Τολεμές ήταν ένα «κλικ» πιο πίσω. Αν σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ πετύχαινε και δεύτερο γκολ, τα πράγματα θα γίνονταν εξαιρετικά δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, κάτω του μετρίου η διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου. Πέρα από το γεγονός ότι του έφυγαν ή άφησε πολλά φάουλ, τσιγκουνεύτηκε και στον πειθαρχικό έλεγχο. Στα ρηχά και η διαιτησία του βοηθού Καλογήρου, καθώς του «ξέφυγε» η φάση στο 59’ με τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο, ο οποίος φάνηκε να είναι σε θέση οφ σάιντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ