aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «Μπίδης» man of the match και οι τρεις αποβολές

Ο «Μπίδης» man of the match και οι τρεις αποβολές

Δείτε πιο κάτω το πρόσωπο του αγώνα στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ανόρθωση, τη φάση και το σφύριγμα.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ. Αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Ιδιάκεθ, μιας και μπήκε στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό και δέκα λεπτά μετά κατάφερε να πετύχει το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση.

ΦΑΣΗ: Με μανία έψαχνε το γκολ η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και αγχώθηκε πάρα πολύ μέχρι να το πετύχει. Ο Χαραλαμπίδης στο 84΄με το πλασέ του μέσα από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο και πανηγύρισε η ομάδα του ένα σημαντικό τρίποντο.

ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Χωρίς το λάθος που καθόρισε το αποτέλεσμα η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. Στις δυο φάσεις της αποβολής του Βίκτορ (40′) και του Σάντος (45+4′) ενήργησε σωστά, μιας και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έπαιξαν επιπόλαια. Βέβαια, στην αποβολή του Βίκτορ έπρεπε να πέσουν οι παίκτες της ΑΕΚ πάνω του για να βγάλει δεύτερη κίτρινη. Θα μπορούσε στο 83′ να έβγαζε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τέτε σε μαρκάρισμα του πάνω στον Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ