aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «Μπίδης» αποφάσισε...

Ο «Μπίδης» αποφάσισε…

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ανόρθωση, έγινε η ανατροπή. Ο ποδοσφαιριστής μετά από σκέψεις και πιθανόν κάποιες πιέσεις, αποφάσισε να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι σε εννέα επίσημα παιχνίδια φέτος δεν έπαιξε λεπτό, ενώ σε αρκετά από αυτά ήταν και εκτός αποστολής.

Με τα δεδομένα πλέον που έχουν δημιουργηθεί, μετά και την αρνητική τροπή που έχει πάρει το θέμα του Χαραλαμπίδη, δεν αποκλείεται στην Ανόρθωση να προσπαθήσουν για άλλη μία κίνηση ενίσχυσης της τελευταίας στιγμής. Στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν φάνηκε ότι υπάρχει θέμα στην επίθεση, εκεί όπου ο Καμαρά δεν έδειξε τα στοιχεία που όλοι περίμεναν. Σίγουρα, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός θέλει τον χρόνο του και όλοι πιστεύουν ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερος και ότι θα τον βοηθήσουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές, κουβαλώντας πιο ορθόδοξα την μπάλα στα αντίπαλα τετράγωνα.

Αν θα γίνει κάποια ύστατη προσπάθεια για ενίσχυση αυτή θα αφορά την επιθετική γραμμή. Εδώ όμως υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν κενές θέσεις στο ρόστερ και σε περίπτωση που γίνει κίνηση και αποκτηθεί παίκτης άνω των 22 ετών, θα πρέπει κάποιος άλλος να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες που βγαίνουν από πλευράς Ανόρθωσης είναι ότι κατά 99% δεν θα γίνει άλλη κίνηση και η ομάδα θα μείνει ως έχει.

Ο Ρόνι Λέβι πιστεύει στο υφιστάμενο υλικό και είναι σίγουρος ότι αγωνιστική με αγωνιστική θα έχει βελτίωση η ομάδα στην απόδοσή της. Επειδή όμως σε μία μετεγγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για τίποτα, καλό είναι να περιμένουμε μέχρι και τα μεσάνυκτα που θα κλείσει οριστικά το μετεγγραφικό παράθυρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ