aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Μπεν Σιμόν ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την Εθνική Ισράηλ μετά το τέλος της σεζόν!

Ο Μπεν Σιμόν ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την Εθνική Ισράηλ μετά το τέλος της σεζόν!

Ο Ραν Μπεν Σιμόν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στην πατρίδα του. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανακοίνωσε πως μετά το τέλος της σεζόν πρόκειται να αποχωρήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισραήλ. Μέχρι τότε, τόνισε, θα είναι περισσότερο από 100% αφοσιωμένος στην ομάδα της Λάρνακας…

Όσα δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν:

Για την Εθνική Ισραήλ: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Νιώθω υποχρεωμένος στην ΑΕΚ, στη διοίκηση, στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα. Μετά το τέλος της σεζόν, σε έναν μήνα πάω σε ένα νέο πρότζεκτ, που είναι σημαντικό για τη ζωή μου. Μέχρι τότε, μέχρι το τελευταίο ματς θα δίνω περισσότερο από 100% για τη νίκη».

Για το παιχνίδι είπε: «Το ότι νικήσαμε φέτος τρεις φορές την Πάφος FC είναι επίτευγμα. Δαν αφήνουμε κανέναν άλλο να γράψει την ιστορία παρά μόνο εμάς τους ίδιους. Παρουσιαζόμαστε γενναίοι και δεν τα παρατάμε. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και την σύνδεση με τον κόσμο».

Για την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου: «Μπορούμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ