aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ άτυχος Τρισκόφσκι, η… αποκάλυψη και ο «στρατιώτης»

Ο άτυχος Τρισκόφσκι, η… αποκάλυψη και ο «στρατιώτης»

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ταυτόχρονα η μάχη για τον τίτλο. Ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ και ο Απόλλων θα παίξουν τα ρέστα τους ώστε να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, γι’ αυτό επιστρέφουν δριμύτεροι μετά τη διακοπή (λόγω των Εθνικών υποχρεώσεων), ενώ η Ομόνοια και η ΑΕΛ θα δώσουν τη δική τους μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο μάχη δεν θα γίνει μόνο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στον πίνακα των σκόρερ. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άγγλος… στρατιώτης με 21 γκολ, ενώ ο Κύπριος – αποκάλυψη, Πιέρος Σωτηρίου, διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν με 18 γκολ.

Σπουδαία ευκαιρία για να πλησιάσει είχε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι (14), αλλά λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε χθες από τον Αθλητικό Δικαστή (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Απόλλων), θα χάσει πέντε παιχνίδια των αγώνων μπαράζ (2+3 επιπλέον), και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους την 8η αγωνιστική. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Ζελάγια και Κατσιαράβα του Εθνικού Άχνας (13) και Φώτης Παπουλής του Απόλλωνα (12).

Ο Ισπανός επιθετικός των κιτρινοπράσινων είναι ο άτυχος, αφού αν οι προαναφερθέντες επιθετικοί συνεχίσουν να… ματώνουν τα δίκτυα, τότε ο «Τρίσκο» θα χάσει την 3η θέση. Ίδωμεν, μέχρι τις 20-21 Μαΐου θα γνωρίζουμε τον κορυφαίο… ψυχρό εκτελεστή των κυπριακών γηπέδων. Πατήστε εδώ για δείτε αναλυτικά τον πίνακα των σκόρερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ