aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Αρτυματάς που επιθυμεί Κετσπάγια, η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ που θέλει χρήμα

Ο Αρτυματάς που επιθυμεί Κετσπάγια, η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ που θέλει χρήμα

Δύο είναι οι ομάδες οι οποίες ως γνωστόν εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον Κωστάκη Αρτυματά από τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι σαν… δημοπρασία μέχρι να οριστικοποιηθεί τι θα γίνει με τον Κύπριο διεθνή μεσοαμυντικό.

Από τη μία, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετεγγραφεί στην Ανόρθωση και να συνεργαστεί ξανά με τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τον οποίο όταν τον είχε προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, πραγματοποίησε ίσως τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Επίσης, ο Παραλιμνίτης άσος αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά πως στην ομάδα της Αμμοχώστου θα μπορεί να έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα ανακοινωθεί ο Μαργκάσα, τι ισχύει με Αρτυματά και οι επιθυμίες

Στην άλλη πλευρά, βρίσκεται η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας, έπειτα από επιθυμία του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, προσέγγισε τον ΑΠΟΕΛ επιθυμώντας κι αυτή να αποκτήσει τον 26χρονο, καθότι ο Βάσκος τεχνικός πιστεύει στις ικανότητές του παίκτη και μετέφερε πως θέλει τον ποδοσφαιριστή, όχι γιατί χρειάζεται Κύπριους παίκτες η ΑΕΚ, αλλά επειδή πιστεύει πολύ σ’ αυτόν και τον θεωρεί αξιόλογη επιλογή για το κέντρο.

Στη μέση, βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος θέλει χρήματα και μάλιστα άμεσα. Και προτιμάει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα η οποία δίνει τα περισσότερα.

Είναι ένα θέμα σημαντικό η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Αρτυματά, αλλά δεν θα τραβήξει πολύ. Σύντομα θα υπάρξει κατάληξη, ίσως ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν διευθετήθηκε κανένα οριστικό ραντεβού ακόμη, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, όπως έχει διαρρεύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ