aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ απόηχος των Τελικών Κυπέλλων – Δηλώσεις Μ. Κρασιά

Ο απόηχος των Τελικών Κυπέλλων – Δηλώσεις Μ. Κρασιά

Φοβερό σασπένς πρόσφεραν οι  φετινές  διοργανώσεις  ΟΠΑΠ Κυπέλλου Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

Οι Μεγάλοι Τελικοί ΑΠΟΕΛ –Ομόνοια στους Άνδρες και Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ στις Γυναίκες  πρόσφεραν φοβερές συγκινήσεις και οι Κυπελλούχοι Ομόνοια και Τεχνοοικία ΑΕΚ κρίθηκαν μετά από συναρπαστικούς Τελικούς και κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι οι δυο διοργανώσεις πήραν άριστα οργανωτικά  αφού όλα κύλησαν στην εντέλεια αποσπώντας τα εύσημα όλων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς μιλώντας στην www.volleyball.org.cy απαντώντας στα ερωτήματά μας σχολίασε πρώτα για τον Τελικό των Ανδρών ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Όσον αφορά, στον Τελικό, το ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική παρουσία και έδειξε ότι μπορεί να διαδραματίσει στο μέλλον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματά μας.

Από την άλλη, η Κυπελλούχος Ομόνοια επιβεβαίωσε την ποιότητά τους και πήρε το Κύπελλο. Στο Κύπελλο παρουσιάστηκε έκπληξη αφού ο πρωταθλητής (σ.σ. Green Air Παφιακός) δεν έφθασε στον Τελικό. Σύμφωνα με τον κ. Κρασιά, ο Τελικός μας άφησε ικανοποιημένους από την παρουσία του κόσμου, ενώ κύλησε χωρίς έκτροπα.

Μιλώντας, για τη επόμενη σεζόν ο κ. Κρασιάς ανέφερε ότι εάν το ΑΠΟΕΛ ενισχυθεί και πρωταγωνιστήσει τότε αναμένεται το πρωτάθλημά μας να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνυπολογίζοντας και τις παραδοσιακές δυνάμεις Ομόνοια, Παφιακό, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα.

Για τον Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας, ο κ.  Κρασιάς είπε ότι «παρουσιάστηκε και εδώ το στοιχείο της έκπληξης αφού η πρωταθλήτρια Ανόρθωση που ήταν η πρωταθλήτρια και είχε νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ έχασε τον Τελικό, αφού στοίχισε η παρουσία της Μπτρατούνχινα με το πολύ καλό σέρβις.  Ωστόσο, η παρουσία του κόουτς Ιάκωβου Κουμή στην τεχνική ηγεσία της Τεχνοοικία ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα, ανέβασε την ψυχολογία και η ομάδα πήρε το Κύπελλο.

Για την παρουσία του κόσμου, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε ότι υπάρχει μια σταθερότητα στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα του βόλεϊ. Γενικότερα, ο κ. Κρασιάς είπε ότι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ ενδέχεται να συζητηθεί το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων και ευχήθηκε όπως διαμορφωθεί το ζήτημα με τις ταυτοποιήσεις ώστε να αυξηθεί η παρουσία του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ