aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ ΑΠΟΕΛ… επιτάσσει υπομονή

Ο ΑΠΟΕΛ… επιτάσσει υπομονή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην αυριανή προπόνηση θα αξιολογηθεί η κατάσταση των Ιβάν Τρισκόφσκι και Τέτε, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη. Σήμερα, δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και αύριο θα επαναρχίσει η προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας στο «ΑΕΚ Αρένα». Η συμμετοχή των δύο ακραίων επιθετικών είναι αμφίβολη, ωστόσο δεν επικρατεί ανησυχία από πλευράς Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Κατ’ αρχάς, ενδεχόμενη απουσία τους μπορεί να καλυφτεί με την παρουσία των Ακοράν Ρέγιες και Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Γι’ αυτό και δεν συντρέχει λόγος να πιεστούν οι δύο ποδοσφαιριστές για ν’ αγωνιστούν στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Πολύ περισσότερο επειδή πλησιάζει η σημαντική αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης στροφής του μαραθωνίου. Σαφέστατα και δεν θέλει με τίποτα να στερηθεί τους δύο ποδοσφαιριστές η τεχνική ηγεσία, στο παιχνίδι με τον βασικό ανταγωνιστή των Λαρνακέων στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Τρισκόφσκι συμμετείχε στην αποστολή των Σκοπίων στα ματς με το Ισραήλ (1-2) και την Ιταλία (2-3), ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Γεγονός που φανερώνει πως κρίθηκε ανέτοιμος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιγκόρ Αγκελόφσκι.

Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο και μέχρι τη Δευτέρα έχει τέσσερις προπονήσεις στη διάθεσή του για ν’ ανεβάσει στροφές. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Τέτε. Από την πλευρά του, ο Βάσκος προπονητής της ΑΕΚ δεν σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει, αν δεν πειστεί πως είναι έτοιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ