aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Άγιαξ στέλνει την Στουρμ Γκρατς στην ΑΕΚ!

Ο Άγιαξ στέλνει την Στουρμ Γκρατς στην ΑΕΚ!

Ο Αίαντας έκανε το καθήκον του απέναντι στην Στουρμ Γκρατς και με το 2-0 έβαλε υποθήκη πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Την έχει πατήσει πάρα πολλές φορές στα καλοκαιρινά προκριματικά, όμως αυτή τη φορά ήταν προσεκτικός. Ο Άγιαξ κέρδισε με 2-0 την Στουρμ Γκρατς του Τάσου Αυλωνίτη και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση, όπου περιμένει η Στουρμ Γκρατς.

Μία περίτεχνη ενέργεια του Μαροκινού μπαλαντέρ Ζίγες που κατέληξε σε σουτ με το κακό του πόδι (δεξί) κι άσχημη εκτίμηση του τερματοφύλακα έφερε το 1-0 για τους Ολλανδούς (15’) που πάντως δεν είχαν εύκολο έργο.

Οι Αυστριακοί στάθηκαν πολύ καλά στο Άμστερνταμ, όμως ένα φτηνό πέναλτι που παραχώρησε ο Αυλωνίτης σε ανατροπή του Νέρες (57’) έδωσε την ευκαιρία στον Δανό Λάσε Σούνε να κάνει το 2-0 και να δώσει σκορ πρόκρισης στον Αίαντα.

Εκτός απρόοπτου και σε περίπτωση που η ΑΕΚ προκριθεί επί της Ντάντολκ θα βρει στον δρόμο της την Στουρμ Γκρατς Αυστρίας στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ