aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ντέρμπι στο Λευκόθεο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για την 6η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, με το μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο Λευκόθεο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν απολογισμό τριών νικών σε πέντε παιχνίδια, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις επιτυχίες στη σειρά!

Η σημερινή, θα είναι η τρίτη φετινή επίσημη συνάντηση γαλαζοκιτρίνων και κιτρινοπράσινους, οι οποίοι αναμετρήθηκαν ξανά για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ και για μία φορά για το πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια.

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να πετύχει το τρία στα τρία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους και να παραμείνει στην πρώτη θέση όπου συγκατοικεί με τον Κεραυνό.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος σε βάρος της λαρνακιώτικης ομάδας για να την πιάσει στη βαθμολογία και να αναρριχηθεί στα ψηλά στρώματα. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς και οι δυο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision 1 στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ