aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝτέρμπι - «φωτιά» στους «16» του κυπέλλου! Όλα τα ζευγάρια... (vid & pics)

Ντέρμπι – «φωτιά» στους «16» του κυπέλλου! Όλα τα ζευγάρια… (vid & pics)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του κυπέλλου Α’ και Β’ Κατηγορίας, στο χώρο του εστιατορίου του ΓΣΠ και από αυτήν προέκυψε ντέρμπι – «φωτιά» ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Οι ομάδες που ήταν κληρωτίδα είναι οι Πάφος FC, Ολυμπιακός, Εθνικός Άχνας, Διγενής Μόρφου, Ερμής Αραδίππου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Αλκή Ορόκλινη, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Απόλλων, Δόξα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Κληρώθηκαν μεταξύ τους χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί και θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα προκύψουν οι 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στην προημιτελική φάση.

Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Νίκου Νικολάου, εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ και του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά ενώ τη χορηγό εταιρεία Coca – Cola εκπροσώπησε ο Cy Portfolio Manager Ανδρέας Χριστοφή.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 8, 15, 22 και 29 Ιανουαρίου 2020. Στις 8 και 15 Ιανουαρίου, δεν μπορούν να παιχτούν οι αγώνες Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, Άχνα – Διγενής Μόρφου και Ολυμπιακός – Ανόρθωση, καθότι θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός και Άχνα – ΑΠΟΕΛ (8 και 15/01 2020 αντίστοιχα).

Το ματς Απόλλων – ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο θα διεξαχθεί λοιπόν στις 22 και 29 Ιανουαρίου. Το πρώτο παιχνίδι παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ανόρθωσης θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020 κι ο επαναληπτικός στις 22 του ίδιου μήνα. Άχνα και Διγενής θα αναμετρηθούν στις 8 Ιανουαρίου κι ο επαναληπτικός στις 22 του ίδιου μήνα.

Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 10 ευρώ το κανονικό εισιτήριο και στα 5 ευρώ το μαθητικό. Η είσοδος για παιδιά θα είναι ελεύθερη. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μείωση της τιμής των εισιτηρίων.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Δόξα Κατωκοπιάς
Αλκή Ορόκλινη – ΑΕΛ
Πάφος FC – Νέα Σαλαμίνα
Ερμής Αραδίππου – Ομόνοια
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός – Ανόρθωση
ΑΕΚ – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Διγενής Μόρφου – Εθνικός Άχνας

Η ιστοσελίδα Goal.com.cy, βρέθηκε στο ΓΣΠ και κατέγραψε τα πάντα από την κλήρωση!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ