aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝτάρμπισαϊρ και Σιαθάς υπό προϋποθέσεις

Ντάρμπισαϊρ και Σιαθάς υπό προϋποθέσεις

Οι Ματ Ντάρμπισαϊρ και Θεοδόσης Σιαθάς απασχολούν την ΑΕΚ, με τον Τσάβι Ρόκα να επιθυμεί ένταξή τους στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο η πλευρά της ΑΕΚ έθεσε τους «δικούς της» όρους για να υλοποιηθούν οι πιο πάνω μετεγγραφές.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Άγγλου επιθετικού, για να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στην ομάδα της Λάρνακας θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Μακάρθουρ, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ακόμη, η ΑΕΚ προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον Άγγλο, ενώ δεν αποκλείεται να συναινέσει για διετές εφόσον ο ποδοσφαιριστής μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του. Τα πιο πάνω θα κρίνουν τη μετεγγραφή του Ντάρμπισαϊρ στην ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Σιαθά φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη, από τη στιγμή που η Νέα Σαλαμίνα θα απαιτήσει έξοδα εκπαίδευσης, που ξεπερνούν τις €100.000. Οι Λαρνακείς για την ώρα εμμένουν στην προσφορά που μεταφέρθηκε στη Νέα Σαλαμίνα από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για ραντεβού ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Σιαθά και διοικητικά στελέχη της Νέας Σαλαμίνας με στόχο να βρεθεί λύση και να ανοίξει ο δρόμος μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Εξάλλου, η ΑΕΚ δεν θα μεταβεί τελικά στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου σε άλλη χώρα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της προσεχούς εβδομάδας. Την 1η Ιουλίου θα αρχίσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων και στις πέντε του μήνα έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ