aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝοκ άουτ άλλες δύο ομάδες για τις €200.000!

Νοκ άουτ άλλες δύο ομάδες για τις €200.000!

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έθεσε άλλες δύο ομάδες εκτός διεκδίκησης του ποσού των €200.000 ευρώ που προσφέρει η ΚΟΠ ως μπόνους στις ομάδες που θα έχουν σε κάθε αγωνιστική δύο Κύπριους παίκτες στην 11άδα τους.

Νοκ άουτ τέθηκε την 3η αγωνιστική και η ΑΕΛ, η οποία στο ξεκίνημα είχε δύο Κύπριους παίκτες στην αρχική 11άδα, όμως στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε φανέλα βασικού μόνο στον Ανδρέα Αβραάμ από με αποτέλεσμα να βγει εκτός διεκδίκηση του ποσού και η ομάδα της Λεμεσού.

Επίσης εκτός τέθηκε και η ΑΕΚ, η οποία στην δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα είχε στην 11άδα που επέλεξε μόνο τον Θωμά Ιωάννου στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που είχαν στο αρχικό τους σχήμα δύο Κύπριους και πέραν του ότι παραμένουν στο παιχνίδι διεκδίκησης του ποσού δεν θα καταβάλουν το πρόστιμο για την μη χρησιμοποίηση των δύο Κυπρίων.

Πέραν από τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα παραμένουν στο παιχνίδι των 200.000 ευρώ άλλες τέσσερις ομάδες Δόξα, Αλκή, Ερμής και Νέα Σαλαμίνα. Υπενθυμίζουμε πως Ανόρθωση, ΕΝΠ, Πάφος και Ομόνοια δεν μπορούν να το διεκδικήσουν αφού δεν τήρησαν τον κανονισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ