aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝεοφυτίδης: «Μιλλοσφοτζίσματα, έμμεσο στήσιμο πρωταθλήματος»!

Νεοφυτίδης: «Μιλλοσφοτζίσματα, έμμεσο στήσιμο πρωταθλήματος»!

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης μιλώντας στον Σούπερ Σπορ έκανε λόγο για ατομική βόμβα στο χώρο του αθλητισμού μετά την απόφαση για αναστολή των αγώνων μικρότερων κατηγοριών που αφορούν ομάδες με έδρα της Λεμεσό και την Πάφο. Τόνισε πως πέρσι διέσυραν τον κόσμο στην ανεργία με την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων και ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκηνικό.

«Για άλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες της ανεπάρκειας κάποιων που είναι σε κάποιες θέσεις. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις τεράστιες ασάφειες από το διάγγελμα. Για δεύτερη φορά θυματοποιείται ο αθλητισμός. Είναι ένας χώρος που δεν γίνεται διασπορά του ιού, με εξαίρεση τα περιστατικά σε Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό. Τα κρούσματα μόνο στο σφαγείο, ήταν πολύ περισσότερα από όλα τα κρούσματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Χτυπούν ανελέητα τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες του κόσμου. Ο Υπουργός Υγείας και η επιδημιολογική ομάδα μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι.

Όταν στο Προεδρικό έκλεισαν τα πρωταθλήματα με δύο κρούσματα τον Μάρτιο, ήρθαν τώρα με 100 και 200 κρούσματα και παραδέχθηκαν ότι μπορούσαν να παιχτούν τα πρωταθλήματα. Πέρσι διέσυραν τον κόσμο στην ανεργία, με μόνο δύο κρούσματα. Αντιλαμβάνεστε πόσο ανεπαρκείς είναι κάποιοι άνθρωποι. Προκαλούν τον κόσμο, κάνουν μιλλοσφοτζίσματα. Τι θα γίνεται με ποδοσφαιριστές που είναι από άλλες πόλεις και αγωνίζονται σε ΑΕΛ και Απόλλωνα;

Ρίχνουμε ατομική βόμβα στο χώρο του αθλητισμού. Πέντε μήνες κ. Ιωάννου, τι κάνατε; Έπρεπε να υπήρχε στρατηγική. Τι έκαναν; Τίποτα. Η επιθυμία τους ήταν να διαλύσουν τα πάντα για να παίξει μόνο η Α΄ Κατηγορία. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, ούτε έχουν ιδέα τι σημαίνει φυσική αγωγή. Κάποιοι ανεπαρκείς είναι σε καίρια πόστα και παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μας. Υπάρχει έμμεση εμπλοκή σε στήσιμο πρωταθλημάτων. Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να μείνει 20 ποδοσφαιριστές, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι; Είναι έμμεση παρέμβαση για στήσιμο πρωταθλήματος».

Για την οικονομική και τα μέλη του συνδέσμου ποδοσφαιριστών: «Οι μικρότεροι άρχισαν και έχουν προβλήματα. Έχουν πάθει τεράστια ζημιά με τους χορηγούς. Τα μέλη μας έχουν πάθει ζημιά».

Αν θα προσπαθήσει ο ΠΑΣΠ να ανατρέψει το σκηνικό: «Αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν έπρεπε να κλείσουν τα πρωταθλήματα. Μπορούν άνετα να συνεχιστούν οι προπονήσεις με αυστηρά μέτρα. Ας διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αλλά θα πρέπει να συνεχιστούν οι προπονήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ