aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝεοφυτίδης: «Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ή κρυφό, οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν»

Νεοφυτίδης: «Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ή κρυφό, οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν»

Το μήνυμα ότι η απόφαση των ποδοσφαιριστών στην πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων για μείωση ύψους 23% στα ετήσια συμβόλαια τους, θα είναι συλλογική, αναφέρει ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Νεοφυτίδης αναφέρει «η απόφαση θα είναι συλλογική από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τα σωματεία. Ωστόσο, προσθέτει, οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την κατάσταση των σωματείων όπως και το ίδιο το Κράτος ζήτησε ανάλογες πληροφορίες από τα σωματεία που ζητάνε διευκόλυνση».

Ο κ. Νεοφυτίδης αναφέρει στην ανάρτηση του πως οι οικονομικές καταστάσεις των σωματείων για όσους δεν το γνωρίζουν ανακοινώνονται και βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ «Οι οικονομικές καταστάσεις σωματείων για όσους δεν το γνωρίζουν ανακοινώνονται και βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ (ΕΔΩ αυτές του 2018). Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ή κρυφό, ούτε οι μισθοί του κάθε ποδοσφαιριστή σε αυτά τα δεδομένα!».

Παράλληλα, σημειώνει στην ανάρτηση ότι από τηλεοπτικά δικαιώματα, «δεν ζητάμε το οικονομικό μέρος αλλά βεβαίωση τυχόν αποκοπής καθώς έχουμε λάβει πληροφορίες ότι δεν θα γίνει καμία μείωση των ποσών τηλεοπτικών δικαιωμάτων εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει. Όσο αφορά τα εισιτήρια αυτά κι αν ανακοινώνονται από όλους», αναφέρει ο κ. Νεοφυτίδης στο Twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ